Nettside

De aller fleste kunder besøker bedriftens nettside før de handler. Det er derfor viktig at den er lett å finne, lett å navigere i, og ikke minst er tilpasset både mobil, nettbrett og PC.

 

     Du har sikkert opplevd det selv. Du ser en kul annonse om et produkt og trykker deg videre inn på nettsiden. Du ser at nettsiden er profesjonell og får en følelse av seriøsitet og at du kan stole på nettsiden, selv om du aldri har hørt om merkevaren. Med dette førsteinntrykket er det også kort vei til kjøp. Men hvis du ser at nettsiden er uprofesjonell og rotete, blir du mer skeptisk til merkevaren og kvier deg mer for å handle.

      Nettsiden er altså bedriftens ansikt utad og ofte det første en kunde møter på (avhenger av bransjen). Det er derfor ekstremt viktig at nettsiden ser profesjonell ut og gir et godt inntrykk av bedriften. Vi pleier å si at nettsiden skal ha god salgsevne. Med det mener vi at nettsiden skal oppfordre til kjøp, men ikke på en “masete” måte. Kvaliteten på nettsiden kan altså avgjøre om det blir salg eller ikke.

våre nettsider

WordPress

Vi bruker WordPress, en av verdens mest kjente plattformer. Dette gir oss frihet til å designe nettsiden akkurat etter dine behov, og lave vedlikeholdskostnader.

Design

Vi designer nettsiden helt etter dine preferanser. Vi kan bruke dine egne bilder, standard bilder, eller sende en fotograf for å få bilder og videoer av ypperste kvalitet.

Tracking Codes

Når vi bygger nettsiden, legger vi også inn Facebook Pixel, Google Tag Manager og oppretter Google Analytics for å få best mulig resultater og analyserapporter

Responsiv

Våre nettsider ser like bra ut på nettbrett, mobil og PC.

Vedlikehold

Under hele vårt samarbeid vil vi sikkerhetskopiere og oppdatere nettsiden din.

Oppdateringer

Vi kan enkelt legge til nye sider på nettsiden om det skulle være nødvendig. Om det så er ekstra infoside, eller en ny landingsside til en av dine kampanjer, kan vi få det gjort.

Er du interessert i å høre våre ideer om hvordan vi kan utforme nettsiden din?

Skriv litt om bedriften og produktet ditt, så tar vi kontakt så snart vi kan!